21.26 . onsdag

when my world is falling apart
when there's no light to break up the dark
that's when i look at you
when the waves are flooding the shore and i can't find my way home anymore
that's when i look at you.

not anymore.

18.06 . onsdag

sitter för mig själv i lägenheten och har tänt ljus. låter ensamt men faktiskt ganska skönt. jag och jag börjar komma överens och tycka om att hänga. kanske inte pratar så mycket men vi har det mysigt. är ju idol ikväll också, ska ge det ett försök. gårkvällen då? snerkan. förfesten var helt klart bäst med bästa tjejerna. sedan den uppiggande 2 timmar långa kön (som vi dessutom smet in i halva). väl inne mest ångest och det resulterade i en tidig hemgång. ensam och full. hemma blev det en matlåda och facebookchatt i vad jag förstår nu nära 2 timmar. vaknar upp inte det minsta bakis. b-e-a-utiful! idag har det blivit födelsedagsshopping och lunch med lotten, helena och lovisa. lyckades även få med mig hem ett par nya skinnhandskar, hårfärg, smink och ett par skyhigh klackar som jag ska ha på fredag.


sötaste lukas på förfest.


22.01 . måndag


älskade. bebis. elsa.

21.53 . måndag


sitter och går igenom en massa gamla bilder och kommer över en hel del kul skit. detta är typ exakt ett år sedan, och träden var inte gula och lövlösa då, som nu. jag dööör! det är vinter i september. typ.

20.06 . måndag

ny vecka, nya tag. igår blev depp, idag är det desto bättre och jag tror jag börjar tycka om måndagar. veckan är som vanligt fullspäckad, som alltid. varje dag = plugg men sedan kan man ju göra lite extra. imorrn blir det till exempel stortisdag på snerkes. fredag och lördag blir stockholm. filippa och pernilla ska ha födelsedagsdrink och sedan blir det utgång. längtar! träningen har jag tagit tag i igen nu, minst ett halvmara i veckan är ett måste. fast fasiken vad kallt det börjar bli!


kollar på idol för tredje gången denna säsong och vad tråkigt det är när man inte hänger med.

17.38 . söndag

i've been trying to live without you now
but i miss you, baby
the more i know, the less i understand
and all the things i thought i figured out, i have to learn again
í've been tryin' to get down to the heart of the matter
but my will gets weak
and my heart is so shattered
but i think it's about forgiveness
forgiveness
even if, even if you don't love me anymore.

00.11 . lördag/söndag

we lived an adventure
love in the summer
followed the sun till night
reminiscing other times of life
for each every other
the feeling was stronger
the shock hit eleven
got lost in your eyes

i can't do well when i think you're gonna leave me
but i know i try
are you gonna leave me now?
can't you be believing now?

tryck

16.55 . lördag

jag ljög en del när jag sa att jag bangade stocken. inte alls. jag gick självklart dit och för att vara nykter var det kul. sjukt bra musik och bra människor. igår var det stil. galet uppstyrt och det var en bra modevisning. festen därefter var desto sämre. vi drog runt tolv till rosa pantern och köpte mat och sen hem till filippa. godaste. kebabrullen. i. mitt. liv. blev en lugn kväll utan draman som förföljt mig den senaste tiden. bara en, max två pinsamheter på en kväll och det är BRA jobbat för att vara jag. nu blir det snart wall street 2 med ett gäng vänner och förhoppningsvis mat efter.


:(

16.08 . torsdag

behöver en lugn kväll ikväll. de andra ska kanske ut på stocken. jag bangar!


15.36 . torsdag

hjälp vilken kväll. jag dör. ångest! urartning x 1000. mitt liv alltså. linnea, du vill INTE byta. haha. tappar iaf allt på smålands. ALLT! får tillbaka mobilen på kvällen. skrämmer livet ur lotten när jag sitter bakom en buske vid waldenströmska (fråga mig inte varför jag satt där). ramlar femtioelva gånger och är på riktigt blåslagen. ser när jag kommer hem att det har runnit blod längst min smalben. åker taxi för 500 spänn över hela uppsala. sover på soffan hos en kompis (!!). oscar säger förlåt för att ha knuffat av mig från scenen, iaf en förklaring. lotten påminner mig om allt jag sagt och jag dör lite mer. tur att det finns shopping för att dämpa ångesten åtminstone lite = kjol, strumpbyxor, nya jeans och en kofta. igår = byxor, blus, nagellack, kuvertväska, halsband och kofta. jag behövde verkligen lite nytt. verkligen! vill inte kolla mitt saldo på kortet. vill verkligen inte!






18.51 . onsdag

är pepp! föreläsning klockan 8.15 imorrn. tror inte det! lunch med bästa linnea. längtar! nu ska jag snart sticka iväg till lovisa och föra lite. åh vad jag älskar min vänner!


ett stort plus till mig, filippa och pernilla som lyckades göra klart labben idag. ++++

21.14 . tisdag

efter skolan blev det ett efterlängtat besök på ica maxi (och systemet, hehe) för att handla mat för första gången på 2 veckor. kylen blev någorlunda fylld och köttfärssås är nu lagad = 5 matlådor. känns BRA! städtoffsen och mjukisbyxorna var också på på nolltid när jag kom innanför hemmets fyra väggar. har tvättat fem maskiner tvätt, diskat, städat och ja, fått ordning. ett par problem mindre fick jag idag och några färre ton sten ligger nu på min axlar. nu blir det film och fix. längtar till imorrn. då blir det nollning och storspex och jag är som vanligt tagg. som alltid nuförtiden!


22.05 . måndag

kommer inte låta mig tryckas ner mer av dig. du suger ur mig all energi och tror du att du mår bättre av att kalla mig alla de saker du kallar mig? mår du bättre? vill du se mig underlägsen? är det det du vill? min sorgeperiod må vara kort, men fan så intensiv. du har aldrig känt den smärtan jag kände. så ont. jag har skrikit, jag har kastat saker, jag har gråtit, jag har velat försvinna. men nu, jag är på väg någonstans och du kommer inte få stoppa mig.


10.58 . måndag


heart it.

sitter i biblioteket på eko och i min ipod spelas denna låt på repeat. försöker plugga men får egentligen ingen ro. är stressad över hela boendesituationen. strul med mäklaren, galna kösystem, ingen lust att bo med ett ex. vill iväg nu. börja leva på nytt. själv!




för om du bara visste skulle du döda mig.

17.35 . söndag

har intagit liggande position. roar mig bäst jag kan.



15.35 . söndag

idag levererar jag. fullkomligt älskar mina och linneas konversationer nuförtiden.


15.23 . söndag

bilder från i onsdags. after beach.





15.16 . söndag


kind of did it again.

igår var kul. alltid har man som roligast när man minst anar det. lite galet på småtimmarna men det löste sig fint sen. lyckades haffa en victoria secret goodiebag men fick på köpet prata i mikrofonen med transan och gud vet vad jag sa. fina människor finns det iaf runt omkring mig. underbart. trevligt. mysigt.

18.11 . lördag


våga bry dig om bara dig själv! ibland.

15.36 . lördag


nu ska jag göra mig iordning och dra och festa. träffa nya människor. går på förfest där jag inte känner någon. leva livet var det va?

12.45 . lördag

dag 10. trodde inte att jag skulle må bra igen men förvånadsvärt fort känns mina blodiga sår mindre blodiga. jag säger bara: gör saker, skrik, gråt, gråt mer, va med dina vänner, sup dig riktigt full och ha så jävla kul du bara kan, kramas, va med nån som bara får dig att tänka på annat, sprid ut dina tankar och tänk framåt. veckan har varit absurd, från att ha haft så jävla kul till gråt till att igen ha så jävla kul och allt som hänt är helt galet. En vecka och jag har så mycket att berätta. gå på after beach och ditt liv blir kul igen. gå på stocken och gå hem och däcka i soffan. gå till skolan bakis som fan och skriv ett prov. lev på eko och kolla på fina pojkar. lev! och tänk på dig själv!

22.41 . måndag

dag 5. ont. mycket ont. den värsta smärtan är över men min allra bästa vän är borta. och det gör ont. jag saknar dig så jävla mycket. jag vill inte att tiden ska läka alla sår. jag vill ha dig här. nu! trösta mig. säg att allt blir bra. och jag är så arg. på dig. på mig. fan! det vi hade var så fint, så bra. varför dödade vi det? hjälp mig förstå!

and the tears come streaming down your face
when you lose something you can't replace
when you love someone but it goes to waste
could it be worse?

RSS 2.0