19.35 . söndag

ojojoj. förlåt! tentan är nu över och livet är tillbaka till det normala. dock händer inte så mycket kul atm. i fredags blev utkväll utbytt mot fredagsmys med lotten och filippa. igår lagade jag och bäckström soppa och så hade hon bakat gott bröd. till efterrätt bakade vi kladdkakemuffins. mys! idag har städtoffsen varit på och jag har smått börja packa ihop mitt liv i min lägenhet i flyttkartonger. blandade känslor!



stockenförfest bild numero uno och snerikes de två senare. helenas bilder då jag har varit en oerhört dålig fotograf de senaste utgångarna.

13.12 . fredag


min vy just nu. riktigt rolig helg detta kommer bli! har dock gjort en avstickare och hämtat mina vinterdäck som jag måste byta (lite otippat sådär) i helgen eftersom det kommit snö?!? nu blir det thai och lite greys innan jag tar mig an mer matte.


21.14 . onsdag

har grävt ner mig i en pluggrotta och inte sett dagsljuset på flera dagar känns det som. otroligt tråkigt liv just nu. imorgon tar jag mitt pick och pack och åker hem till mamma i nyköping och blir ompysslad medans jag pluggar. oerhört behövligt! först ska jag bara genomleva en föreläsning på eko innan jag är ready to leave this town!


statistik is killing me.

15.08 . söndag

jag har alltid vetat att jag har sjukt dålig diciplin men såhär dålig? allt har alltid löst sig men just nu är jag så säker som man kan bli att jag kommer kugga. jag orkar inte! jag vill hellre baka massa bröd, städa, tvätta, träna, för att bara nämna alla de tråkiga saker jag hellre gör. igår gav jag upp totalt och drog till linnea och bakade en supergod hallonpaj och spelade rappakalja.


17.35 . fredag

ligger där jag legat hela dagen, i sängen, oförmögen att röra mig, bortsett från en liten men absolut inte lätt utflykt till ica. igår var det torsdag, och vad händer på torsdagar? jo stocken... idag vill jag tacka gud för pizzaonline.






ja sedan spårade det och resterande bilder från kvällen går i de senaste två bildernas tecken.

när vi skulle göra oss iordning och dra mot stocken hade jag ett sjuhelsike att hitta min andra sko. jag flängde runt och leta i hela lägenheten tills helena utropar "men hallå, jossan har ju två olika skor på sig". problem solved! haha.

19.23 . onsdag


happy tjej.

alldeles för dålig dag idag för att vara jag. labben är iaf klar och nu börjar tentaplugget på allvar och positiv som jag är har jag inställningen att jag kommer kugga. ja för hur annars ska det här gå? nejnejnej! nu är jag trött, ska ladda om under ett avsnitt paradise (vad annars) och sen kanske (kaaanske) hoppa upp på träningscykeln och åtminstone göra någon nytta, en promenad räknas inte. godisätandet under tentaperioder är ett SKÄMT! sen när blev jag såhär sötsugen? är det ärftligt? jisses i sådana fall.

21.10 . tisdag

tankar om livet spinner ständigt kring i huvudet. har jag valt rätt? vad vill jag bli? är jag lycklig? eller bara nåt så simpelt som, ska jag ta en macka till? ibland blir jag rädd för hur enkelt allt bara kan rasa ihop. allt jag byggt upp i mitt huvud, och inte bara det, kan som ett korthus bara genom en liten puff falla. och där står jag kvar. längtar. hoppas. tror. börjar om. ett. steg. i. taget. försöker lura livet. nu är allt bra men jag måste ibland stanna upp och påminna mig själv för att skydda mig från en käftsmäll.


19.27 . tisdag

skyndar med ett inlägg innan paradise hotel. sen blir det träning och bullbak. trevlig kombination! annars dör jag snart av hypotestest och konfidensintervall. ska bli trevligt och komma ut och träffa människor imorrn!


19.24 . måndag


pic

nu - paradise hotel

15.48 . måndag

har återuppstått från dvalan och dykt ner i plugget igen. oansvarsfullt dåligt pluggande i helgen. fy! har lyckats hoppa fram i kön till studentrum och står inte längre på plats 324452 utan har kommit ända fram till placering 2 och 3. på fredag får jag svar om jag blivit med 15 alt. 16 kvm yta inkl. toalett. usch vad jag kommer sakna min lägenhet. klastrofobi here i come!


00.03 . fredag/lördag

fullt hus ikväll här hemma. lotten, filippa, victoria, gabbi och helene. hemmagjord pizzanight went sushinight (thai för mig). sushi är inte en favvo. imorgon blir det chill och stockholm. ska kolla efter en halsduk och ett par boots. får egentligen inte shoppa mer men vad ska man göra?

bäst ikväll - gabbi: "alltså lyssna på det här: filippa tror inte på att man kan vara hälften människa, hälften träd!"

16.49 . fredag

fredag, redan? alltså veckorna bara springer iväg och jag stapplar efter. alltid efter. nu är det iaf städat hemma men vart tog pluggandet vägen? snart kommer lite giirls för att baka pizza och skvallra. igår är suddigt. hur kom jag hem? varför hade jossan vodka i väskan? ojoj!


inga bilder från igår. my bad!

18.34 . torsdag

vad ska man göra när man väntar??





17.25 . torsdag

torsdag = stocken. sitter i morgonrock och försöker finna tagget i ösregnet. är lugn dock - det kommer så snart man korkat upp. :) naglarna är målade, nästa target är att hitta kläderna. och skorna. alltid samma sak varje gång. skola imorrn sen middag/idolmys med vänner här hemma och lördag stockholm. tumme upp (!!)


ursäkta tråååk-webcambilder. ska dra med mig kameran ikväll och klicka lite!

13.12 . onsdag

bästa natten på länge. sovmorgon till 10. plugg, nu - mat och empire of the sun på högsta volym.


20.57 . tisdag



you think i'm pretty without any makeup on
you think i'm funny when i tell the punchline wrong
i know you get me so i let my walls come down, down.

16.59 . tisdag

älskar verkligen att de drog 796 kronor i taxiresor för min urartade vecka som jag inte annat än vill glömma denna vecka PLUS att jag verkligen älskar att jag tappat bort två par skinnhandskar för 600 kr på en vecka. ett par försvann på storspexet (big surprice) och ett par råkade jag tappa/glömma på eko i fredags innan stockholm. älskade handskar. köpte ett par nya i söndags men alltså förlåt, jag har mer ångest för mina tappade vantar än att jag ligger hemma med typ jag vet inte vad för sjukdom. imorgon fyller bror år och i helgen blir det stockholm igen för att fira hans 32-årsdag. annars är det bara plugg som gäller och träna och stocken på torsdag.

puss!

10.39 . söndag

nu kommer helgens uppdatering. fredagen spenderade i skolan fram till klockan tre då jag, lotten och lovisa, blixtsnabbt drog till sthlm. där käkade vi god thaimat och drog sedan ut till marinstaden där pernilla och filippa styrt en födelsedagsdrink. vägen dit var minst sagt spännande - 3 km i 13 cm klackar, byggarbetsplats i 13 cm klackar, lottens missöde ute på bryggan (pernillas hus ligger på vattnet) med mera, med mera. kvällen var hur bra som helst och bålen/vinet/drinkarna flödade. hade dock min peak runt klockan 12 och vi drog inte till caféet förrän klockan ett och då var jag inte alls partyparteei. dock trevligt men lite mysko folk där. kvällen slutade i en taxi hem till lägenheten där vi stupa i säng. igår gick vi upp skapligt, drog till stan, mötte upp victoria och brunchade på mocco. sedan SHOPPING! jag fick med mig hem två acne-t-shirtar, smink från face och ett par assnygga (dock svårburna) ridbyxor från zara. mycket nöjd! bil hem, PW, och raka vägen hem till helena med lotten. = bra helg!





00.12 . lördag/söndag

ojojoj! jag har så mycket att berätta men jag är SÅ trött så jag sparar det till imorgon. kvällen har spenderats hos helena med hemmagjord ceasarsallad och 3 x B&J. så jävla gott! bjuder på min och helenas fb-konversation, har inte skrattat så mycket på jag vet inte hur länge. observera att vi satt bredvid varandra hela tiden och att detta är sjukt internt.



RSS 2.0